Select Page

bronzen en zilveren sieraden/objecten maken

Bronzen sieraden maken

Tijdens de Creatieve vakantie Frankrijk, in chateau Riaucourt, kun je ook bronzen sieraden maken. Chateau Riaucourt ligt in het kleurrijke paradijs van de Haute- Marne, op nog geen 560 km. van Utrecht.

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

De bronsklei workshops waarbij je bronzen sieraden kunt maken zijn onderdeel van het Creatieve Vakantie Frankrijk concept waarbij je je bronsklei workshops kunt combineren met andere creatieve cursussen. Daarnaast heeft iedere week een thema en worden, afhankelijk van de week waarvoor je kiest, dagelijks lessen verzorgd op het gebied van Yoga, schilderen, boetseren, speksteen, astrologie, acteren, tai chi, zingen, edelsteen workshops en levensketting van edelstenen. Ook deze lessen kun je onbeperkt volgen zonder dat je daarvoor extra moet bijbetalen. (zie voor de planning de rechter kolom).

 

Creëer met gemak je eigen unieke bronzen sieraad

Je eigen unieke sieraden of objecten creër je met gemak in  brons met Goldie Bronze of Prometheus en zilver met Art Clay Silver. Art Clay Silver, goldie bronze en Prometheus bronsklei zijn metaalkleien, kneedbaar zilver en kneedbaar brons.

Het ziet eruit als gewone klei, maar bestaat uit zilver(brons)poeder, organisch bindmiddel en water. De klei is makkelijk te vormen en dat geeft je eindeloos veel mogelijkheden bij het maken van eigen sieraden en kunstobjecten. De klei verandert in puur zilver/brons bij verhitting. Het bindmiddel verbrandt en het water verdampt.

Tijdens deze workshops krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met het Art Clay Silver, goldie bronze en Prometheus brons materiaal, met als eindresultaat een prachtig en uniek sieraad of object.

Als je al bekend bent met metaalklei kun je je technieken verder ontwikkelen. Nadat we een ontwerp hebben gemaakt voeren wij deze eerst uit in fimo klei om vervolgens je sieraad in zilverkle/bronsklei uit te voeren.

Je kunt je sieraad iets bijzonders meegeven door er  zirconia, zoetwaterparels of andere edelstenen in te verwerken.

Meer informatie over bronsklei
 
Begeleiding:
Caren Simon, kijk voor meer informatie op de docentenpagina of op haar  kunstenaars website: (http://www.carensimon.com/)
Creatieve vakantie frankrijk bronzen amulet
Chateau Riaucourt

Tijdens deze week verblijven wij in het prachtige chateau Riaucourt dat geheel ommuurd is. Je logeert in een van de 2 of meer persoonskamers  of je kampeert in de tuin van het chateau, allen met uitzicht over de prachtige parktuin. Klik hier voor meer informatie over Chateau Riaucourt. 

Routebeschrijving

Chateau Riaucourt is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan 8 Rue de Saint Amand in Poissons, op nog geen 560 km. van Utrecht. Voor een uitgebreide reis- en routebeschrijving klik hier.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Op de  “meet and Greet” pagina kun je een oproep plaatsen.

Please follow & like us 🙂

Facebook
Google+
Google+
http://creatievevakantiefrankrijk.nl/creatieve-vakanties/bronzen-en-zilveren-sieraden-objecten-maken">
LinkedIn
Instagram

Deel deze Pagina

Agenda 2018

29 april t/m 5 mei 2018
YOGA VROUWENPOWER Inspiratie Retraite

Onbeperkt volgen:

22 t/m 29 juni 2018
YIN YANG YOGA vakantie

Onbeperkt volgen:

30 juni t/m 7 juli 2018
TANGO Vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

 
8 t/m 15 juli 2018
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen:
15 t/m 22 juli 2018
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen :
22 juli t/m 29 juli 2018
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

29 juli t/m 5 aug. 2018
CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

5 t/m 12 aug. 2018
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

12 t/m 19 aug. 2018
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

19 t/m 26 aug. 2018
CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

26 aug. t/m 2 sept. 2018
CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial