Select Page

Meet and Greet

Dit is de ontmoetingsplek  voor onze deelnemers aan de creatieve vakantie Frankrijk en de retraite programma’s. Hier kunnen jullie alvast kennis met elkaar maken, tips uitwisselen, kenbaar maken dat je bereid bent deelnemers mee te nemen in je auto, aangeven dat je graag zou willen meereizen met een andere deelnemer, etc………….. Je bijdrage wordt na goedkeuring door de webmaster geplaatst.

Scroll voor het invoerscherm helemaal naar onderen

176 Comments

 1. Ik heb mij ingeschreven voor de week van 20 augustus 2017 en ben op zoek naar iemand om samen mee te reizen zodat wij om beurten kunnen rijden. Ik heb een auto tot mijn beschikking (automaat met cruise-control). Mijn vertrekpunt is Almere.
  Groet, Petra

  Reply
  • Hoi Petra, Ik heb me ook ingeschreven voor de week van 20 augustus. Heb je misschien nog een plekje vrij voor een derde persoon in de auto? Ik heb namelijk geen rijbewijs, maar zou graag meerijden en meebetalen aan de benzinekosten. Groetjes, Marja

   Reply
   • Marja, ik zie net je berichtje. Je mag meerijden.
    Hoe zullen wij het verder afspreken?
    Groetjes, Petra

    Reply
    • Hallo Petra en anderen,
     Er is een vrijwilliger: Mina, ook opzoek naar een lift. Zou zij nog met jullie mee kunnen rijden? Ik hoor het heel graag! Lieve groet Mara (vrijwilligers coordinator)

     Reply
  • Mijn eerdere reactie is (nog) niet geplaatst. Ik overweeg ook 20 augustus te vertrekken naar het chateau….. Petra (en Marja) kunnen wij nog iets voor elkaar betekenen??

   Reply
 2. van 20 aug 27 aug heb ik mij aangemeld voor de schilderweek Ik rij geen auto meer dus vraag ik me af of iemand met auto naar Joinville Haute Marne.
  gaat en ik eventueel mee kan rijden . Ik woon in Den Haag en ga alleen .

  Reply
 3. Hoi
  Ik heb mij ingeschreven van 6 tm 13 augustus 2017 . Zou ik met iemand kunnen meerijden. Ik heb zelf geen rijbewijs. Ik woon in Den Haag.
  Groeten Yvonne van der Spek

  Reply
  • Hoi allen,
   Ik heb inmiddels een lift gevonden voor de week van 6 tm 13 augustus. Bedankt voor jullie reacties.

   Reply
 4. Ik ga van 6 augustus tm 13 augustus 2017 naar Frankrijk.
  Kan ik met iemand meerijden. Ik heb zelf geen rijbewijs, maar ik kan delen in de kosten.
  Ik kom uit den Haag

  Reply
  • Hoi allen,
   Ik heb inmiddels een lift gevonden voor de week van 6 tm 13 augustus. Bedankt voor jullie reacties.

   Reply
 5. Hallo, ik heb mij aangemeld voor de week van 23-30 juli. Ik word de 23e gebracht, maar ik heb geen vervoer terug op de 30e. Kan ik met iemand mee terug rijden? Ik woon in Maastricht.

  Reply
 6. Hallo,
  Ik heb mij ingeschreven voor 30 juli t/m 6 augustus. Ik zou graag met iemand meerijden. Ik woon in Delft en kan met o.v. je tegemoet komen. Uiteraard deel ik mee in de kosten.
  Groeten Paula

  Reply
 7. Hoi, op zondag 23 juli (betreft week 16 t/m 23 juli) kan er iemand met mij mee terugrijden naar Nederland (richting Amstelveen).
  Groet, Jacqueline

  Reply
 8. Beste mensen,
  Ik ben Yvonne van der Spek en heb inmiddels een lift gevonden.
  Met dank aan Caren en ook dank voor alle reacties.
  Tot ziens in Frankrijk.

  Reply
 9. Hallo allemaal,
  Ik heb me ingeschreven voor de creatieve week van 27 aug t/m 3 sept. Ik heb zelf een auto maar zou het fijn en gezelliger vinden om samen te reizen zodat we dan om de beurt kunnen rijden. Wie gaat er in die week en wil ook graag samen rijden of is er misschien iemand waar ik bij mee kan rijden?
  Ik woon in Eindhoven, mar zou ook ergens anders kunnen afspreken en uiteraard deel ik mee in de benzinekosten!
  Hoor het graag!

  Groetjes Sigrid

  Reply
  • Hoi Sigrid,
   Ik heb ook het voornemen om in de week van 23 augustus t/m 3 september naar Frankrijk te gaan. Ik zou graag met je meereizen.
   Ik woon in Alkmaar maar als we ergens op een station afspreken is dat prima voor mij. Ik wil graag mijn tent meenemen. En ik heb een rijbewijs!
   Het zal me rust geven als ik weet dat ik met je mee kan reizen. En ook gezellig!!
   Dan kan ik me bij Caren gaan aanmelden.
   Ik hoor graag van je.
   Groetjes,
   Brigitte

   Reply
   • Ik bedoel 27 augustus t/m 3 september!
    Groetjes, Brigitte

    Reply
    • Hoi Brigitte,

     Ik had jou gemaild maar had nog niets teruggehoord tot ik op deze site ging kijken! Ik woon in eindhoven dus wel ver uit elkaar , zal deze week even contact opnemen om af te stemmen wat handig is! Ik heb wel een oude auto dus moet nog naar de garage of hij het gaat redden! Fijn als we samen kunnen reizen! Hoor wel of je je inmiddels aangemeld hebt.

     Reply
     • Hoi Sigrid,
      Fijn van je te horen. Ik heb je mail niet ontvangen.
      Heb mij
      inmiddels aangemeld en heb er veel zin in!!!
      Mijn e-mailadres is bm.mol@upcmail.nl of 06-13710155.
      Handig om op die manier contact te hebben.
      Ik hoor graag van je en fijn als we samen kunnen reizen.
      Groetjes,
      Brigitte

 10. Hallo Ik heb me ingeschreven voor de week van 6 augustus, en heb een lift voor de heen weg en zoek nog een lift voor de terug weg. ALs dat niet mogelijk is dan heb ik zelf een auto en rij ik zelf want ik wil heel graag kamperen. Dus neem een tent mee en dergelijke, Dan zou ik het leuk vinden wanneer er iemand mee rijdt Ik hoor graag

  Reply
 11. Nogmaals lieve mensen, Ik ben wellicht wat laat met het regelen van vervoer samen. Ikheb me ingeschreven in de week van 6 aug. en heb zelf een auto. (oud) Ik heb eventueel vervoer ernaar toe met iemand maar dan nog niet terug, omdat deze persoon door rijdt. of blijft dat is me eigenlijk niet duidelijk maar dat doet er ook niet ote ze gaat niet terug naar nederland .
  Dus zijn er nog mensen die of mee willen rijden of waarmee ik terug kan rijden. Ik ga wel kamperen dus heb iets meer bagage bij me dan alleen een koffer. Een tent en lucht bed.

  Reply
 12. Hallo allemaal, ik zou het heel fijn vinden om samen te kunnen reizen naar chateau Riaucourt. Ik ga de creatieve vakantieweek doen van 13 t/m 20 augustus. Is iemand die met de auto gaat? Ik kan rijden en vind het ook leuk, maar heb zelf geen auto.
  Ik ben benieuwd! Groet, Marjo

  Reply
  • Hallo Marjo,
   Waarschijnlijk kun je wel met mij meerijden. Ik heb me aangemeld voor de week van 13 augustus maar wacht nog op de bevestiging.
   Ik ga met de auto (regio 0172) en heb dus nog plek, gezellig om samen te rijden.
   Waar woon jij?

   Reply
   • Mijn deelname is bevestigd dus je kunt mee hoor Marjo!

    Reply
    • Hallo Tanja,
     ik heb inmiddels al een afspraak om mee te reizen. Zie je mail.
     Tot in Frankrijk!

     Reply
 13. Ik wil mij gaan inschrijven voor de vakantie van 6 t/m 13 augustus. Is er iemand met wie ik kan meerijden?
  ik heb eventueel een auto ter beschikking

  Groetjes Petra

  Reply
  • sorry de verkeerde reply:
   Hoi Petra, kun je contact op nemen met me dan kunnen we samen rijden 0707533509
   0683215551
   marjanne

   Reply
  • Hoi Petra kunnen we samen rijden Zie boven

   Reply
 14. Ik ga op 13 augustus met eigen auto naar Frankrijk, en heb nog geen passagiers. Dus mocht je mee willen rijden, laat het me even weten!
  Groetjes,
  Tanja

  Reply
  • hoi Petra kun je contact op nemen aub lijkt me prettig met z’n tweeën te rijden
   groet marjanne 0707533509
   0683215551

   Reply
  • hoi Petra kun je contact opnemen dan kunnen we wat afspreken marjanne

   Reply
 15. Hallo, ik heb me ingeschreven voor de week van 27 augustus t/m 3 september, ik ga met de auto en heb plek beschikbaar, alleen rij ik wel al 25 augustus daarheen en op 3 september terug. Mocht er iemand mee heen of terug willen rijden dan is dat geen enkel probleem. Ik woon in Haarlem. Groet Caroline

  Reply
 16. Hallo! Heb me aangemeld voor de week van 27 augustus t/m 3 september. Op 25 augustus rij ik heen en op 3 september terug. Ik heb genoeg plek in de auto dus als er iemand mee heen of terug wil rijden dan kan dat, ik woon in Haarlem. Groet Caroline

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial