Select Page

Yin Yang Yoga vakantie week

Yin Yang Yoga vakantie week met Jeske Papadopoulos

22 t/m 29 juni 2018

Creatieve Vakantie Frankrijk en Yes’ Yoga Sala organiseren samen een Yoga vakantie: Yin Yang Yoga vakantie week.

Van 22 t/m 29 juni 2018 ben je van harte welkom je onder te dompelen in de heerlijke rust en sfeer van Chateau Riaucourt en de prachtige omgeving in de Haute-Marne. Elke ochtend en avond kun je deelnemen aan yogalessen (verzorgd door Jeske) en gedurende de week kun je werken aan je levensketting van edelstenen (begeleid door Caren). Alle activiteiten zijn facultatief.

3 keer per dag wordt er een vegetarische maaltijd verzorgd (1 x per week aanvullend vlees en 1x per week aanvullend vis) en er is onbeperkt koffie, thee, water en fruit aanwezig.

Voor het verblijf in het Chateau, de maaltijden, levensketting maken (materialen voor eigen kosten) én de yogalessen zijn de kosten €799,- op basis van een 2 persoonskamer en eigen vervoer. Wil je een kamer voor jezelf dan betaal je €979,-. Het is ook mogelijk te kamperen in je eigen tent in de Chateau-tuin. De kosten zijn dan € 625,-.

Let op!! Er kunnen maximaal 20 mensen mee op deze Yin Yang Yoga vakantie week, dus wees er snel bij!!

Yoga vakantie Yin Yang Yogaweek met Jeske Papadopoulos

inschrijven

schrijf je hier in voor de Yin Yang Yoga vakantie week met Jeske Papadopoulos en Caren Simon

Yoga

Yoga is duizenden jaren geleden ontwikkeld in India als middel om verbinding te bewerkstelligen, tussen lichaam, geest en ziel, maar ook verbinding met al wat is… Tegenwoordig is dit oeroude systeem een van de populairste manieren om fit te worden en rust te vinden in ons hectische bestaan. Via ademhalings- en meditatietechnieken en een reeks houdingen – asana’s – kunnen yoga leerlingen een groot positief effect bereiken op het zenuwstelsel, de hormonen en de belangrijke organen en treedt er een versoepeling én versterking van het lichaam op.

Yin Yang Yoga vakantie week met Jeske Papadopoulos

Jeske Papadopoulos

Yin en Yang Yoga

Yang yoga is een verzamelnaam voor yogavormen die de spieren, en hart- en longfuncties versterken, de meer actieve en dynamische vormen van yoga, denk aan Vinyasa -, Ashtanga – en Poweryoga. Er wordt hitte opgewekt in het lichaam, en het verbetert souplesse, (daad-)kracht en uithoudingsvermogen.

Yin yoga werkt op de diepere weefsels dan de yang weefsels (oppervlakkige weefsels, spieren). Het bereikt de yin weefsels (bindweefsel, ligamenten, botten, gewrichten) door langer in ontspanning in houdingen te verblijven. Bij Yin yoga heeft ook het mindfulness aspect (in het moment aanwezig zijn, zonder oordeel) een belangrijke rol. Yin yoga maakt soepeler, veerkrachtiger, meer ontspannen en de energiedoorstroming verbetert, waardoor blokkades en pijn kunnen verzachten of verdwijnen.

Yang en Yin zijn geen tegengestelden, maar vullen elkaar aan. In het traditionele teken voor Yin en Yang, zie je ook een zwarte stip in het wit en een witte stip in het zwart. Balans in Yin en Yang geeft het meeste geluk, gezondheid en gevoel van welbevinden.

Over Jeske

De yogalessen tijdens de Yin Yang Yoga vakantie week worden allen verzorgd door Jeske Papadopoulos.

Jeske is geaccrediteerd door de Yoga Alliance (200RYT), Master Trainer aan de AALO Yoga Academie in Poweryoga en Yin Yoga én eigenaar van Yes’ Yoga Sala, een prachtige yogastudio in Culemborg. Zij lééft yoga en het achtvoudig yogapad van Patanjali.

Jeske wil iedereen de voordelen van yoga laten ervaren en haar enthousiasme voor deze oeroude discipline delen, wat betekent dat zowel de gevorderde yogi, als de absolute beginner bij haar terecht kan voor een veilige, maar uitdagende les.

Voor meer info: www.yesyogasala.com

Over Caren

Tijdens de Yin Yang Yoga vakantie week wordt de workshop “Levensketting” van edelstenen verzorgd door Caren Simon.

Een prachtige reis naar een gepassioneerd kloppend meisjes-/jongenshart waarbij alle dromen en wensen weer tot de mogelijkheid behoren en de wonderen de wereld niet uit zijn. Caren begeleidt je op deze reis en in het proces van het maken van je eigen unieke levensketting van de prachtigste edelstenen en materialen als metafoor om te leven vanuit je hart.

Caren is kunstenaar, werkt al jaren met de bijzondere krachten van edelstenen en is organisator van de Yoga & Creatieve vakantie Frankrijk, Tango vakantie Frankrijk en Yoga / Vrouwenpower week.

Voor meer info: www.carensimon.com

  • creatieve vakantie frankrijk yoga yogavakantie 5

Meenemen naar je yoga vakantie

In principe is alles wat je nodig hebt op de yoga vakantie Frankrijk aanwezig. De ervaring leert dat de meeste mensen het liefst hun eigen matten, kussentjes en dekentjes meenemen.

Zorg dat je makkelijk zittende kleding bij je hebt waarin je vrij kunt bewegen.

yin yang yoga vakantie week met Jeske Papadopoulos

 

Yin Yang Yoga vakantie week met Jeske Papadopoulos
Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk Zwemvijver

 

Accommodatie

Tijdens de Yin Yang Yoga vakantie week verblijven wij in Chateau Riaucourt in de Haute Marne of kampeer je in de chateautuin. Voor meer informatie over het chateau, de omgeving en de geschiedenis van het chateau verwijzen wij je naar de volgende pagina: Chateau Riaucourt.

Routebeschrijving

Chateau Riaucourt is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan 8 Rue de Saint Amand in Poissons, op nog geen 560 km. van Utrecht. Klik hier voor een uitgebreide  reis- en routebeschrijving.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Je kunt hiervoor een oproep plaatsen op de  “meet and Greet” pagina.

Onze andere Yoga programma’s

Yoga Vrouwen Power week

Yoga vakantie Frankrijk en creativitiet

Yoga Vrouwen Power week

Inspiratie retraite met als thema GELUK
29 april t/m 5 mei 2018

Yoga vakantie en Creativiteit

Yoga –  schilderen – levensketting van edelstenen – beeldhouwen – zilveren sieraden

 

Combineer je Creatieve vakantie met andere creatieve disciplines

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen. Stel hier je creatieve mix samenYoga, Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi,  Zilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Levensketting van  edelstenenacteren, Astrologie biografieSieraden maken met edelstenenBeschermkristallen met edelstenenSpeksteen, Lichaamsbewustzijn

 

 
Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial